Opis
Składniki: czekolada mleczna bio (cukier trzcinowy bio, tłuszcz kakaowy bio, mleko pełne bio w proszku, miazga kakaowa bio, emulgator: lecytyna sojowa bio), truskawka liofilizowana bio (5,7%). Masa kakaowa minimum 38,8%
Przechowywać w temperaturze pokojowej
Data minimalnej trwałości: 240 dni od daty produkcji
| Wartość odżywcza w | 100g | *RWS |
| Wartość energetyczna | 2350 kJ
565 kcal |
28,0% |
| Tłuszcz
w tym kwasy tł. Nasycone |
38g
23g |
54,6%
114,7% |
| Węglowodany
w tym cukry |
47g
46g |
18,2%
51,0% |
| Błonnik | 3,3g | 13,1% |
| Białko | 7g | 14,0% |
| Sól | 0,19g | 3,1% |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)





