W magazynie

Kawa smakowa Kokosowa

14,00 140,00 

Składniki: Kawa Palona, Aromat

Kategoria:

Opis

Kawa jest ulubionym napojem wielu ludzi na całym świecie. A co by było, gdyby dodać do niej egzotyczną nutę smaku kokosa? Ta kombinacja nie tylko zapewnia kojący aromat, ale także oferuje unikalne i odświeżające doznania smakowe.

Kawa Kokosowa to najwyższej jakości, wyselekcjonowane, aromatyzowane ziarna na bazie kawy Arabica Kolumbia. Idealna kawa dla osób lubiących kawy z delikatnym aromatem. To gęsty charakter mleczka kokosowego przełamany aromatyczną nutą wiórek.

Korzyści z Dodawania Kokosa do Kawy

  • Bogatszy Smak: Dodanie kokosa nadaje kawie głębszy i bogatszy smak. Każdy łyk kawy staje się bardziej satysfakcjonujący.
  • Kojący Aromat: Delikatny aromat kokosa może zwiększyć przyjemność picia kawy. Jest to doskonały wybór na spokojny poranek lub relaksujące popołudnie.
  • Wartość Odżywcza: Kokos zawiera  kwasy tłuszczowe, które są korzystne dla zdrowia. Dodanie go do kawy może dostarczyć odrobinę dodatkowych składników odżywczych.

Dodanie smaku kokosa do kawy to przyjemny sposób na cieszenie się klasycznym napojem w nowej odsłonie. Dzięki bogatemu smakowi i kuszącemu aromatowi, kawa o smaku kokosa może stać się wyjątkowym napojem wartym spróbowania. Smacznego!

 

Nasze kawy pakujemy w zależności od wagi:

100g w eleganckie trzywarstwowe torebki (złote, czerwone lub zielone) wraz z klipsem wielokrotnego użycia, torebki dzięki którym kawa zachowa świeżość przez długi czas. Torebki są z nieprzezroczystego materiału co utrzymuje nasze kawy z dala od światła. Na torebce znajduje się etykieta z nazwą kawy i datą ważności.

200g, 1000g w czarne torebki Flat Bottom, które posiadają ścianki boczne oraz stabilny spód. Torebka zachowuje swój kształt przez płaskie dno, nawet przy lekkim produkcie. Torebka zgrzewana od góry oraz posiada strunę.

Składniki: Kawa Palona, Aromat

 

 

Nasze kompozycje smakowe to gwarancja użycia wyłącznie najwyższej jakości bezpiecznych olejków.  Wymieszaj kawę aromatyzowaną z inną swoją ulubioną niearomatyzowaną kawą.

Zalecane metody parzenia kawy smakowej:

Kawy smakowe mogą być przygotowywane w ekspresach automatycznych, ważne jest, aby powierzchnia ziaren była matowa. Należy  zachować ostrożność,  aromaty mogą osadzać się w ekspresie, co może doprowadzić do zalepienia żaren młynka lub nawet jego uszkodzenia.

Z tego względu nie zaleca się częstego stosowania kaw smakowych w ekspresach automatycznych.

Informacje dodatkowe

Waga

100g, 1kg, 200g

Grubość zmielenia

ziarnista, drobno zmielona, średnio zmielona, grubo zmielona